שאלה בקשר לשילוב תרופות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

02/04/2023 | 11:45 | מאת: זיו

שלום רב עקב אבחנה של פולימיאלגיה וחשד ללופוס התחלתי לקחת פרדניזון 8 מ"ג וגם פלקוניל 200 מ"ג ליום. לוקחת גם אומפרדקס. היום התחיל באופן פתאומי כאב חזק מאוד בכף הרגל והתקבע במיוחד בעקב. ממש כמעט ללא יכולת לדרוך. שאלתי: האם ניתן לקחת רקוסט פלוס או רקןסט רגיל לשיכוך הכאב בשילוב עם התרופות שציינתי עד שטגיע לרופא?האם אין התנגשות? או לחילופין הצעה למשכך כאב אחר שיכול להתאים עם תרופות אלו ללא מרשם רופא. תודה וחג שמח

שלום זיו! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. ניתן ליטול טיפול קצר ברוקסט פלוס ( במידה ואין לך רגישות לתרופה ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול