כאבים בדריכה על רגל ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

19/03/2023 | 21:24 | מאת: נטליה

שלום. מזה כמעט חצי שנה אני סובלת מכאבים באיזור שבין קרסול לעקב בצד החיצוני של רגל ימין. הרופא הגדיר את האיזור כ 2 סמ דיסטלי לפטישון לטרלי( לא מכירה את המונח). טופלתי בתרופות נוגדי דלקת ללא הצלחה, טופלתי בפיזיותראפיה בקופת חולים ששם שמו אלקטרודות וחימום במשך 3 חודשים ללא הצלחה. ניסיתי גם קרסולית, ניסיתי גם airport ללא תועלת.הכאב החמיר לאחרונה ונהיה כואב ללכת, לעמוד ואני חשה פגיעה ממשית באיכות החיים. מקודם היתי פעילה והלכתי לזומבה 3-4 פעמים בשבוע. נתון חשוב נוסף שעקב בניית רכבת בשכונה הרבה שנים היה אספלט סדוק ומעדתי הרבה ורגליים התעקמו לצדדים בכל מעידה כמעט. שורה תחתונה- נבדקתי ב Mri, בבדיקה פוענחה כתקינה. הרופא בדק את הדיסק עצמו של בדיקה וגם לא מצא בעיות בMRI. לפני 8 ימים הרופא הזריק סטרואידים לאיזור כי חשב שאולי יש דלקת מקומית ששלא נראית בבדיקה, אך לא נראה שמצבי השתפר. על פניו, אין בעיה. מצד שני- יש כאבים. שבוע הבא הולכת לפיזיותראפיה מפרטית לנסות למצוא ישועה שם. יש עוד כיוונים לחקור? המלצות טיפול שכדאי לי לשקול או לברר? תודה מראש על התשובה. נטליה

שלום נטליה! הייתי שוקל המשך בירור בכוון בעיה נוירולוגית, אפשר לבצע EMG רגליים. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול