מכשיר אולטרסאונד לדורבן

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

07/03/2023 | 00:51 | מאת: יעל

שלום יש לי דורבן פלוס קרע קל בשריר בכף הרגל בחלק שנוגע ברצפה. בוא ותנגן יש לי פקקת ורידים וריד הטיביאלי והפופליטלי. הבנתי שאסור לי להשתמש במכשיר אולטרסאונד טיפולי של פיזיותרפיה בשוק. האם מותר להשתמש במכשיר אולטרסאונד בכף הרגל באות הרגל של הפקקת? יש לציין שיש לי נפיחות בכף הרגל ויש אי ספיקה ורידית בגב כף הרגל בחלק העליון קצת סימנים שחורים. הפקקת מלפני ארבעה חודשים ועוד לא עברה ואני לוקחת אליקויס.. פשוט יש לי מכשיר אולטרסאונד מקצועי של פיזיותרפיסטים ופיזיותרפיסטים של מגיעה אליי הביתה יכולה לעשות לי איתו וזה הם יכולים לעשות לי בני המשפחה ועוד כמה פעמים בשבוע. השאלה האם זה לא מסוכן. תודה רבה

שלום יעל! אני ממליץ לך להתיעץ עם כירורג כלי דם וגם המטולוג לגבי הטיפולים. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול