כאב בקרסול ימין מלפני כמב ימי

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

27/02/2023 | 20:03 | מאת: אביעד

שלום וברכה לפני כמה ימים נפצעתי לפי הצילום אין שבר ויש לי נקע ויש כאבים מה היא הדרך,הטובה ביותר לרפא את הכאבים בחלקים בכף,הרגל? יש כאבים בחלקים מסוימים קצת שמזיז את,האצבע אז מרגיש לא יודע לגבי טווך תנוע וכו ביינתים אני לא יודע האם לדרוך?

שלום אביעד! אני ממליץ לך להחזיק רגל מורמת / ליטול תרופות נוגדות כאב / להימנע מכל הפםעלה מאומצת של הרגל וכמובן להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

28/02/2023 | 13:40 | מאת: אביעד

אהלן תודה על המענה! מתי לדעתך כדאי להתחיל לנסות לדרוך על,הרגל? והאם כדאי לחבוש טוב במקומות הכאובים תמיד כשהיה כאבים הייתי חובש את הרגל במקומות הכאובים והיה עובד?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול