נקע בקרסול - אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

23/02/2023 | 22:50 | מאת: NOT_FOUND

שלום וברכה לפני כחודש בערך בעת משחק כדורעף נחתתי לא נכון ומתחתי את הרצועה בקרסול עשיתי מה שהאורטופד הנחה וביקש לעשות אולטרסאונד בכדי לאשר האם לחזור לפעילות מלאה או לא . היום בוצע אולטרסאונד : מפרק טיביוטרלי -נוזל בכמות בינונית גידים קדמיים -ב.מ.פ גידים לטרליים- ב.מ.פ גידים מדיאליים -ב.מ.פ רצועה ATFL- הודגמו סימני קרע רצועה דלטואיד-ב.מ.פ מה זה אומר? עד שאגיע לרופא האם אני יכולה לחזור לשחק? אם לא מה עושים הלאה?

שלום רב! בדיקת אוטרסאונד הדגימה סמני קרע ברצועה ATFL ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטפד כף רגל וקרסול. קרוב לוודאי תצטרך פיזיותרפיה אינטנסיבית. על כל פנים בינתיים יש להימנע מכל הפעלה מאומצת של הרגל בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול