שבר בימולאר בקרסול ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

13/02/2023 | 17:44 | מאת: שקד חלפון

ביצעתי CT שבו הודגם פטישון חיצוני ללא תזוזה פטישון פנימי עם תזוזה נאמר לי שזו לא תזוזה משמעותית ולכן אין צורך בניתוח. נשלחתי הביתה עם טיפול שמרני יש לציין שכל פעם שאני מורידה את הרגל אם לזמן קצר הרגל משנה צבע ומתחילה להרדם לי. כאשר הרגל למטה אני מרגישה כאילו יש מעין טבעת שחוסמת לי את זרימת הדם והיא מתהדקת סביב הקרסול יותר ויותר. הביקורת שלי תהיה עוד כשבוע וחצי. האם יכולה להיות החמרה במצב בעקבות טיפול שמרני שאינו מתאים? או לחילופין יש מקום להתייעץ עם מומחה נוסף טרם התאריך של הביקורת? תודה מראש שקד

שלום שקד! התופעה אותה את מתארת היא טבעית לנצב של שבר ומתרחש עקב בצקת הרקמות הרכות בקרסול. כמובן שמומלצת הערכת אורטופד כף רגל וקרסול לצורך החלטה על אופן המשך הטיפול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול