ברור בנושא ניתוח כף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

21/01/2023 | 19:20 | מאת: רות 144

עברתי 3 נעתוחים בכף הרגל ראשון הלגוס,ולאגוס השני ישוראצבעות פטיש והשלישי הוצאת הברגים מהניתוח שבצעו בישור אצבעות פטיש שהפריעו לי . לצערי הניתוח של ישור אצבעות פטיש לא הצליח ועדין יש לי אצבע פטיש שהיא כואבת לפעמים. השאלה שלי האם קיימת איזה צילום בדיקה mri שיכול לזהות מה בדיוק הכאב והבעיה והאם זה בר תיקון .תודה רבה

שלום רות! קודם כל צריך להגיע לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן ויהיה צורך בבדיקות דימות נוספות ( למשל CT ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול