קליקים באצבעות כף הרגל וכאב

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/01/2023 | 22:48 | מאת: שאלה

היי ד"ר, סליחה אם השאלה מעט מצחיקה, לפני כמה ימים בזמן שהייתי בשכיבה בן זוגי הוריד כלפי מטה 3 מאצבעות כף הרגל שלי על מנת לשחרר "קליקים" שהיו לי לא נעימים ואף כואבים...הוא כמובן הפסיק את זה ולא ידע שזה אמור לכאוב, כעת נשאר לי מעט כאב בכף הרגל מעל איזור האצבעות שמורגש לסירוגין, שאלתי היא האם נגרם נזק כלשהו? אציין שאין שום פגישה בתנועה חלילה אלא רק כאב קל, תודה רבה!

שלום רב! ככל הנראה מהתיאור - אל מדובר כאן בנזק של ממש. במידה והכאבים ימשיכו לא יהיה מנוס מלפנות לבדיקת אורטופד בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול