כאב בתחתית כף הרגל האחורית

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/12/2022 | 21:15 | מאת: אלון

שלום, בסוף השבוע טיילתי עם סנדלים ישנים ומאז יש לי כאב חזק שמרגיש כאילו מגיע מהחלק התחתון הקדמי של עצם העקב (calcaneus). הכאב הכי חזק בבוקר כשאני קם מהמיטה ומפריע לי במהלך כל היום ברמה שאני משנה את דפוס ההליכה שלי באופן משמעותי. מחיפוש באינטרנט זה נשמע כמו Plantar fasciitis. יש לי תינוק בן חודשיים, אז יכול להיות שזה קשור לזה שאני עומד/צועד ומנענע אותו המון בכפכפים ובנעליים שלא תומכות ברגל, והסנדלים הישנים בטיול היו הקש ששבר את קשת הגמל. אז שתי שאלות - 1) האם זה נשמע כמו אבחון נכון? מה עוד זה יכול להיות? האם יש מה לעשות פרט למנוחה ונעילת נעליים תומכות? (המלצות לנעל מסויימת?) 2) הצלחתי לקבוע תור לאורתופד מחר במכבי. האם הייתי צריך לקבוע תור לאורתופד כלשהו, או האם צריך לאורתופד מומחה מסויים? האם יש טעם בכלל ללכת לתור במקרה כזה? או שכדאי לחכות עוד כמה ימים ולראות אם זה משתפר? תודה רבה!

שלום אלון! כדי לבצע איבחון מקצועי צריך להגיע לבדיקת אורטופד. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול