כאב בקרסול כף רגל ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

30/11/2022 | 20:08 | מאת: רלף

שלום רב אני בן 70 בריא.סובל מעת לעת מכאבי גב תחתון. מבצע תרגילים וזה חולף.מזה חודשיים ישלי כאב בדריכה אובחנתי דלקת בפלנטר. מבצע מתיחות לפלטר ולגיד אכילס.גיד אכילס אובחן תקין.שאלתי האם תרגילי המתיחות מזרזים את ההחלמה? מה צפי זמן ריפוי באופן כללי.

שלום רלף! תרגילי מתיחה בהחלט משפרים את המצב של Plantar Fasciitis, עם זאת כדי להוסיף טיפול מקומי במסגרת הפיזיותרפיה וגם מדרסים מותאמים. חשוב להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול