פריחה בשבר חדש, וכאב צורם בשבר ישן

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

19/11/2022 | 06:42 | מאת: רונה

יש לי שבר בבוהן רגל ימין שעוד לא התאחה (עבר חודש) והוא עדיין נפוח ואדום (האורתופד שראה את הרנטגן ואת האצבע אמר לחכות עוד חודש חודשיים). 1. בימים האחרונים התחילה פריחה ויזואלית (לא מורגשת) מסביב לאדמומית של הבוהן השבורה והפריחה מתרחבת גם לאצבעות ליד. אפשר להתעלם או שזה מצריך בדיקה? 2. ברגל השניה יש לי ברגים ופלטה משבר בקרסול לפני 12 שנה. בשבוע האחרון יש כאב עז מאוד בדריכה. אולי בגלל העומס על הרגל בגלל השבר בבוהן ברגל השניה. אבל הכאב מאוד חזק ומקשה מאוד על כל דריכה. האם זה מצריך בדיקה או ש"ככה זה"? תודה רבה :)

שלום רונה! במידה ואת חשה כאב עז באזור בו עברת ניתוח קיבוע שבר - אני ממליץ לפנות בדחיפות לאורטופד ! לגבי הפריחה - ממליץ קודם כל לפנות לרופא עור. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול