גידים פריאנליים מעובים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

18/11/2022 | 18:12 | מאת: מאיה

אובחנתי באולטרסאונד עם גידים פרוניאליים מעובים ברמת הפטישון עד 0.77סמ ומרקם היפואקואי . סובלת מכאבים עזים בכף הרגל באזור עצמות המסרק . ארקוקסיה עזרה לשבוע אך לאחר סיום הטיפול הכאב חזר . מה ניתן לעשות בעניין והאם ניתן להימנע מטיפול קורטיזון או ניתוחי . תודה רבה

שלום מאיה! תוצאות הבדיקה מעידות לכאורה על תהליך דלקתי בגידים הפרונאליים. ממליץ להימנע מכל הפעלה מאומצת של הרגל ולהיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול