כאב חד בעקב שמאל בערב

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/11/2022 | 11:07 | מאת: יעל

אתמול ב 21:30 הרגשתי פתאם כאב חד כשדרכתי על עקב שמאל, שחזר בכל פעם שניסיתי שוב לדרוך על העקב. זה הרגיש כאילו יש זרם חשמלי שעובר בזמן הדריכה, וכאב עד שממש לא יכולתי לדרוך על הרגל. בבוקר הכאב נעלם. מה זה יכול להיות? בעבר היה לי דורבן קל בעקב הזאת, וזה לא כאב עד כדי כך. בשנה האחרונה אני מבצעת הליכות של חצי שעה ויותר ביום, ולפעמים גם ריצה קלה של 5 דקות פעמיים בשבוע.

שלום יעל! במידה והכאב עבר לחלןטין ואת מסוגלת לדרוך על העקב וללכת ללא הגבלה - אין מה לדאוג. ככל הנראה היה גרוי של עצב תחושתי מסיבות שונות אשר עבר. אם התופעה תחזור על עצמה - מומלץ לפנות לאורטוטפד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול