הופעת כאב חד בעקב שמאל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

03/11/2022 | 03:58 | מאת: אלקס

ד"ר שלום רב תודה על הפורום והאפשרות לפניה. בן 48, פעיל, לא נוטל תרופות כלל אני נוהג ברכב אוטומט בנהיגה ממושכת מעל שעה אני מתחיל להרגיש כאב שורף - רק - בעקב שמאל דבר שמצריך ממני לעצור וללכת קצת כדי שאי הנוחות תחלש *מה יכול להיות הסיבה לתופעה הנ"ל ? *האם יש פעולה שחשוב לבצע למניעה ? *האם התופעה מוכרת לך ויש לה שם ? בתודה מראש בכבוד רב

שלום אלקס! אני ממליץ לך קודם כל להיבדק ע"י אורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן ואתה סובל מתסמונת כליאת עצם תחושתי. קיים טיפול שונים למצב זה, אך קודם כל עליך לעבור איבחון. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול