עצם ססמואיד בוהן כף רגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

30/10/2022 | 21:39 | מאת: ניסים

שלום רב, למעלה משנה אני סובל מכאבים חוזרים בכרית כף הרגל. לפני מספר חודשים עשיתי mri וראו שיש דלקת/בצקת באזור העצם. לאחר המלצת מומחה כף רגל אני הולך כבר חודשים עם מגף דריכה ולאחרונה בהמלצת המומחה עשינו חור באזור הכרית על מנת להפחית לחץ, לצערי לא כל כך עוזר וכלל הנראה אצטרך ניתוח להסרת הססמואיד. האם מוצאים את שתי העצמות או חלקן? האם הניתוח מומלץ וכמה זמן החלמה?

שלום רב! בד"כ מוציאים עצם אחת, הייתי ממליץ לחזור על MRI ולוודא מצב עדכני טרם החלטה על התערבות ניתוחית בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול