ניתוח להוצאת מתכות מהקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

21/09/2022 | 21:58 | מאת: חוששת

ד ר שלום, לפני כ-6 שנים עברתי ניתוח לקיבוע הקרסול משני הצדדים. העבודה שלי מתבצעת רובה בעמידה ממושכת, אך לא הייתה הגבלה או קושי מסוים עד לא מזמן. לפני כחצי שנה התחילו לי כאבים בחלק הפנימי של הקרסול, אשר אינם מאפשרים לי לבצע פעילות גופנית או הליכה ממושכת. שני רופאים שונים המליצו על הוצאת המתכות באיזור זה ואני אמורה לעבור ניתוח בחודש הבא. אני חוששת מהניתוח מאוד ומוצאת את עצמי חושבת עליו כל יום. לא הוסברו לי ההשלכות והסיכונים, ואשמח לשמוע אותם ממך. - איזו בדיקת דימות ניתן לעשות בכדי לדעת עד כמה קרובות המתכות לעצבים שבאיזור המיועד לניתוח? - האם יש אלטרנטיבות אחרות למצבי שלא כוללות הליך ניתוחי? אשמח למענה, תודה.

שלום רב! אני ממליץ לך להקשיב להמלצות הרואפים ולעבור את הניתוח. בד"כ מדובר בניתוח יחסית לא מסובך. על כל פנים ממליץ לך לקבל תשובות לשאלותיך מרופא המנתח. לא ניתן ללת מענה בלי לבדוק את המקרה לגופו לרבות צלומים. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול