ניתוח להארכת הגיד בקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

20/09/2022 | 00:40 | מאת: רז

שלום. היסטוריה של שבר תלת פטישוני לפני 20 שנים. שיקו וחזרה לשיגרה , לפני 5 שנים כאבים שחזרו תפיסות של הקרסול. פיזיו זריקות ללא הועיל,ניתוח ארטרוסקופיה של עזר ואחכ ניתוח להארכת הפיבולה. שנתיים אחרי הניתוח האחרון ואין שיפור הקרסול מקובע לאחר כל ישיבה או מאמץ. כרגע האופציות החלפת מפרק אלו לא באים בחשבון מבחינתי. הוצע לי ניתוח להארכת הגיד על מנת לשפר טווחי תנועה שהם מאוד מוגבלים, בהנחה שזה יפתור חלק מהכאבים . מה משמעות הניתוח ועד כמה הוא ישפר את הטווח, וכמובן סיכויי הצלחה מול סיכונים. תודה רבה

שלום רז! המקרה נראה די מורכב ודורש התיחסות פרטנים כולל בדיקה ומעבר על תוצאות בדיקות דימות. לא ניתן לתת מענה בלי לבדוק את כל הנתונים. ממליץ לך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול