כאבי גב תחתוןןןןןןןןןןןן

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

18/09/2022 | 19:07 | מאת: לל

היי לפני כשלשה שבועות התחיל לי כאבי גב תחתון הרופא נתן לי ארקוקיסיה יש לאמר שזה עזר קצת שבוע שעבר עשיתי דיקור סיני לודעת אם קשור אך מציינת ויומיים לאחר מכן התעטשתי ואז נתפס כל הירך והשוק מאז עברו 3 ימים שבימים האלה היה לי קשה לשבת זמן מה יותר הקלה בעמידה וכן עדיין קשה לי קצת ויש לציין שבימים האלה גם הקרסול רדום כאילו מרגישה אותו אבל שנוגעת יש הרגשה של רדום מזה יכות להיות אשמח לתשובה בהקדם

שלום רב! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד ללא דיחוי ולהמשיך במעקב וטיפול מומחה לעמוד השדרה ( אורטופד או נוירוכירורג שמתמחים בטיפול בבעיות עמוד שדרה ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול