קרעים בגידים עקב נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

08/09/2022 | 13:54 | מאת: IRIT

שלום רב. בני בן 24 נקע קרסול לפני שנה וחצי במשחק כדורסל. לפי MRI - קרע חלקי מסוג SPLIT בגיד הפרונאוס ברוויס. שינויים על רקע קרע חלקי נרחב של הרצועה הטלופיבורלית הקדמית (ATEL). שינויים על רקע קרע חלקי של הרצועה הקלקנאופיבולרית (CFL)ושל מרכיב העמוק של רצןעת הדלטואיד. עבר כמה סיבובי פיזיאוטרפיה . כאב לא פחת . ישנה גם תחושה של חוסר יציבות . מה המלצתך

שלוטם אירית ! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול, ייתכן ויש מקום להתערבות ניתוחית בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול