שבר תלישה בקרסול (ספורטאית)

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/09/2022 | 18:53 | מאת: ראומה

לאחר בדיקת סי טי. שבר תלישה בקרסול של הרצועות הסינדסמוטיות. ישנו מרחב של 1 מ"מ גדול יותר ברגל הפצועה בהשוואה לרגל שלא עברה פציעה. ההמלצה שהתקבלה הינה של ניתוח לקיבוע עם Tight rope. זאת כדי לוודא ולהבטיח את היציבות של הקרסול. האם נדרש אכן ניתוח ותוך כמה זמן ממועד הפציעה זה סביר לערוך ניתוח כזה? (הקרסול בגבס וכרגע עבר שבוע ממועד הפציעה) .אודה למענה. תודה

שלום ראומה! במקרה של ספורטאי פעיל בהחלט יש מקום לשקול ביצוע ניתוח לתיקון קרע סינדסמוטי. ממליץ לך להיות במעקב צמוד של אורטופד כף רגל וקרסול. שבוע לאחר החבלה זה זמן סביר לביצוע ניתוח מסוג זה. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול