חן בליטה גרמית תוצאות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

31/08/2022 | 09:37 | מאת: חן

אני סובל מזה חודשיים מכאבים עזים ברגל שמאל מטופל באטופן 600 מ"ג ללא תוצאות הכאבים עדיין ממשיכים הייתי ברנטגן אורטופד תוצאות עדות לנזק גרמי יש לציין דורזלית בטלוס יש בליטה Flat poot בולט יותר משמאל בצילומים טלר ביק הלוקס ולגוס עכשיו אני לא מסוגל לדרוך על הרגל ניסיתי כל מה שהרופא אמר הכאב לא עוזב אותי גם בלילה עם אפשר לפתור אתזה בניתוח אציין שאני עם מדרסים אורטופדים ונעליים מתאימות

שלום חן! אני ממליץ על בדיקת אורטופד כף רגל וקרסול, ייתכן ויש גם מקום לביצוע בדיקות דימות נוספות כגון CT קרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול