חוסר רגישות וטווח תנועה באיזור כף הרגל אחרי פציעות חוזרות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

28/08/2022 | 21:17 | מאת: אריאל

שלום, אני משחק כדורסל, בעבר נפצעתי בקרסול שמאל פעמיים, פעם אחת עם חשד גדול לשבר תלישה ופעם שנייה עם קרע חלקי בגיד אכילס. בשתי הפעמים היה גם קרע חלקי ברצועה ATFL. עברו שנתיים מאז הפציעה האחרונה ואני עדיין סובל מחוסר טווח תנועה כאשר אני מנסה לסובב את מפרק הקרסול (גודל הסיבוב גדול הרבה יותר ברגל שאינה פצועה). בנוסף יש לי חוסר יכולת לבצע פלקס (להצביע עם האצבעות לכיוון הרצפה) עם רגל מתוחה, רק כאשר היא מכופפת למדי במפרק הברך אני מצליח. וגם אני מרגיש חוסר רגישות כללית ברגל יותר מאשר ברגל ימין. אני מאז מתאמן על הרגל, רץ וקופץ. אבל תמיד כל הבעיות האלה מפריעות לי. מה ניתן לעשות כדי לשפר את הבעיות הללו?

שלום אריאל! הממצאים עלולים לכוון לקישון Triceps Surii , על כל פנים יש מקום להערכה מקיפה של אורטופד כף רגל וקרסול וביצוע בדיקות דימות ( ייתכן שיש צורך בביצוע MRI קרסול ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול