כאב בבהונות שלא עובר

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

28/08/2022 | 14:27 | מאת: יוני

שלום, לפני כמה שנים התכופפתי וכנראה שמתי יותר מדי לחץ על הבהונות. אחרי זה הופיעו לי כאבים בבהונות, בעיקר בצד הפונה לרצפה, בחצי הקרוב לכף רגל. שמתי תמונה כאן עם תרשים - https://ibb.co/w0csdCQ. כשראיתי אחרי כמה חודשים שהכאבים לא עוברים פניתי לאורתופד שנתן לי משחה מסויימת לכאבי שרירים שלא שינתה משהו. כעת זה כבר כמה שנים אחרי זה וזה עדיין כואב לי. לפעמים התחושה היא כמו שזה אקורדיון שיותר מדי פתוח (מקוה שזה מובן) וכשאני הולך זה כואב לי בפסיעות. מה אפשר לעשות? תודה רבה

שלום יוני! יש מקום לבדיקת אוןרטופד כף רגל וקרסול לצורך אבחון המצב. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול