נמק בכף הרגל לאחר חבלה לאישה בת 79,

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

25/08/2022 | 17:45 | מאת: דורית

שלום רב, לפני כחודש וחצי נפלתי (סובלת מדרופ פוט) וגב כף הרגל נחבל קשות. היו כאבים חזקים ונפיחות. צילום רנטגן שלל שבר לפי האורטופד, שאמר שהנפיחות תימשך עוד מספר חודשים. הכאבים פגו, אלא שבסוף הערב, אף שאיני מרבה לעמוד על הרגליים, אזור הפגיעה שצבעו בהיר ויפה בבוקר, מקבל כתם (2 סמ"ר) תכלכל. אני חוששת מאוד מנמק. אציין שאני בת 79 ומאובחנת מזה כארבע שנים עם סוכרת. מאוזנת.תודה על העזרה.

שלום דורית! קרוב לוודאי צבע סגלגל נובע מדימות פנימי ( המטומה ). בכל מקרה יש צורך בהערכת אורטופד ללא דיחוי. בברכה

28/08/2022 | 11:56 | מאת: דורית

תודה לד"ר גורביץ'.

מנהלי פורום כף רגל וקרסול