שברי פריקה מסוג ליספרנק

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

24/08/2022 | 21:35 | מאת: דין

היי ד״ר אני 10 חודשים אחרי שבר ליספרנק שכלל ניתוח שקיבעו עם מסמרים ועוד ניתוח להוצאת המסמרים נשאר בורג קטן ממש בצד כף הרגל שאמרו שאפשר להוציא או להשאיר אבל עדיף להשאיר כי אני לא ירגיש אותו וכדי להוציא צריך ניתוח. עכשיו אנרו לי בהתחלה שראו את חומרת השבר 8 חודשים חוזר לעצמי ועכשיו אחרי 11 חודשים עדיין חווה כאבים הרגל נפוחה וזה פשוט ממש קשה כמובן עדיין לא מצליח לחזור לעבודה. עכשיו השאלה היא כזאת האם זה הגיוני הנפיחות והכאבים האלה ככה והאם זה יהייה לי לצמיתות ופשוט להכיר בעובדה שאני כבר נכה בגיל 24

שלום דין! פגיעת ליספרקנ עלולה להשארי נכות צמיתה גם כאשר עוברים ניתוח שחזור וקיבוע ראשוני. אני ממליץ לך להיבדק ע"י אורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן ויש צורך בביצוע ניתוח נוסף ( קיבוע מפרקים ) כדי לשפר את המצב בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול