שבר mt5 ללא תזוזה אחרי שבוע של התנהלות רגילה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

22/08/2022 | 11:01 | מאת: נועה

נפלתי לפני שבוע וחשבתי שזה נקע לאור נקעתי עבר. אחרי שבוע בצילום ראו את השבר והרופא אמר שאין מה לקבע ואם הצלחתי להתנהל רגיל אז בסדר. האם זה הזיק שהלכתי כל השבוע? באמת אין מה לקבע?

שלום נועה! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול לרבות בדיקת צלום כף הרגל. לא ניתן לקבוע את דרכי הטיפול בלי הבדיקה. קיימים סוגים שונים של השברים וכל מקרה צריך להיבדק לגופו של העניין. בברכה

25/08/2022 | 11:41 | מאת: נועה

תודה על המענה! אציין שהרופא שבדק אותי במוקד הוא אורטופד וכמו כן היא בדק את הצילום. מומחה להחלפת מפרקים ולא יודעת אם לכף רגל. האם עדיין כדאי ללכת לעוד רופא?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול