שברים במסרקים 3+4 בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/08/2022 | 14:14 | מאת: לי

שלום לך, יש לי שני שברים במסרקים 3+4. כבר כ3 שבועות. ללא תזוזה. בשבועיים הראשונים הייתי עם גבס קשה. ולאחר מכן הגבס הוסר ועברתי לנעל גבס, כבר כשבוע וחצי עכשיו. הנעל לא נוחה לי ואני מורידה אותה לעיתים תכופות ומאווררת את הרגל, לעיתים מספר שעות ביום. זאת אומרת- אני ללא כל תמיכה לרגל השבורה. יש לציין שאין לי כאבים כמעט בכלל. עוד אציין שאינני דורכת על הרגל כפי שהרופאה ביקשה. לעיתים אני כן מניחה את הרגל על הרצפה אך ללא העברת המשקל אליה. שאלתי היא- האם יכול להיגרם לי נזק מאחר ואני לא מקפידה להישאר עם הנעל גבס בכל שעות היום?

שלום לי! התשובה היא בעקרון לא אמור להיגרם נזק ללא קיבוע וזאת בתנאי שאת לא נושאת משקל בשום צורה על הרגל. השברים הללו אמורים להיות יציבים, על כל פנים יש להמשיך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול