שברים בכף רגל שמאל שאובחנו בct

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/08/2022 | 15:00 | מאת: אבי סהר

שלום רב. בן 50, נדרסתי ע י רכב פרטי בכף רגל שמאל. שבוע וחצי לערך עם גבס. 3 שברים אובחנו בצילום ct : 1.שבר באספקט קדמי תחתון של lateral cuneiform ללא תזוזה. 2. שבר תלישה קטן דיסטאלי באספקט דורסלי של cuneiform 1. 3. שבר בסיס mt2 ללא תזוזה. לפני 3 ימים לאחר ביקורת רנטגן הרופא טוען שיש פתיחה של השבר והיפנה אותי למומחה לכף רגל. שאלתי היא אם זה דחוף? אין תורים באזור מגוריי עד 30 לחודש. מודה מראש.

שלום אבי! אכן כדאי להגיע למומחה כף רגל וקרסול כמה שיותר מוקדם. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול