שאלה לגבי קרע בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

09/08/2022 | 11:18 | מאת: גיל

אבא שלי קרע את גיד אכילס קריעה מלאה. הרופא במיון אמר שצריך ניתוח. אני קראתי ממחקרים אחרונים שנעשו שאין באמת יתרון בולט לניתוח על פני טיפול שומרוני. השאלה שלי האם ניתן להמנע מניתוח? האם הרופאים פה בארץ פשוט נוטים להמליץ על ניתוחים ברוב המקרים או שאפשר באמת ללכת לטיפול שמרני והכל יהיה בסדר?

שלום גיל! מחקרים מיועדים קודם כל לאנשי המקצוע. אין וברוב המקרים לא יכולה להיות המלצה גורפת , כל מקרה לגופו. תלוי בגיל החולה, מצבו הבריאותי, עיסוק בפעילות גופנית וכו' וכו' אני ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול שאתה סומך על החלטותיו ולקבל יעוץ קונקרטי. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול