קרעים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

09/08/2022 | 01:51 | מאת: שני

שלום, יש לי מיופתיה שגורמת להתכווצויות שרירים קשות. אחרי כמה ימים שהיו רצוף התכווצויות השרירים כל יום 10 דקות של כאבי תופת נוצר תי קרע דרגה 1(מתיחת שריר) בשרירים בכף הרגל אמר האורתופד. זה מרגיש בכמה מקומות בה והיא תפוסה. המצב אצלי כככה כבר 11 חודשים ולא עבר. רציתי בבקשה לברר: 1. מה הזמן המקסילי שבו אם זה לא עבר זה כבר אומר שהקרע כן החלים רק שלא הצטלק טוב ולכן התפיסות והכאב ממשיכים? 2. האם כדאי לנסות prp? תודה רבה

שלום שני! אני ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול, ייתכן ויש צורך בבדיקות דימות נוספות כגון MRI בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול