עקב מרוסק שבר אחורי של הטאלוס וגם עצם הקלנקאוס נראה כי סבל מקואליציה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

22/07/2022 | 05:25 | מאת: יאיר מור יוסף

לפני כחודש וחצי ריסקתי את העקב לפני שבוע האורטופד הפרטי אמר להוריד את הגבס ולעבור למגף, להשלים 6שבועות מיום הפציעה ולהתחיל לדרוך, לעומת האורטופד טראומה שבקהילה שהוריד את הגבס והעביר למגף אמר חד משמעית לא לדרוך עוד 6 שבועות מכיוון שלא התאחה. אני עובד עצות מכיוון שביום ראשון אני אמור להתחיל לדרוך/הפסיקו את נטילת הקלקסן המניעתי 40 מג/שלחתי הודעות לרופאים אך ללא מענה מה עליי לעשות??

שלום רב! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אןורטופד כף רגל וקרסול עם תוצאות CT . לא ניתן לדון במקרה בלי לראות את תוצאות הדימות והרגל. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול