נקע בקרסול משחק כדורסל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

19/07/2022 | 10:42 | מאת: חמי

שלום רב, לפני כארבעה-חמישה שבועות לערך נקעתי את הקרסול במשחק כדורסל. בימים הראשונים היה קשה לדרוך על הרגל כאשר הייתה נפוחה כולל שטפי דם. כיום אני כבר הולך רגיל ויכול לרוץ, שטפי הדם נעלמו, נפיחות קלה ביותר. עם זאת, עדיין נשאר כאב קל עד בינוני כאשר אני מותח את הרגל לכיוון מסוים. האם זה הגיוני או מצריך בדיקה נוספת? תודה, חמי

לחמי שלום רב! זה הגיוני בהחלט, בכל מקרה כדי להגיע לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול, אולי אכן יש מקום לבדיקות דימות . ייתכן גם שיש מקום לפיזיותרפיה לשיקום תפקודי מהיר יותר. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול