סיטי קרסול אשמח לפיענוח

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

18/07/2022 | 13:45 | מאת: סיון

מצב לאחר קיבוע בשבר בטיביה דיסטלית עי פלטה וברגים.עמדה אנטומית של הפרגמנטים.איחוי גרמי מלא בין הפרגמנטים. שבר ישן במיד -שפט דיסטלי של פיבולה. ללא איחוי גרמי בין הפרגמנטים.עמדת פרגמנטים אנטומית. שינויים אןסטאופנים דיפוזים. עמדה תקינה של עצמות במפרקים. בצקת דיפוזית של רקמות רכות.

שלום סיון ! CT מדגים איחוי מלא של שבר בעצם הטיביה ( עצם הגדולה ) ועמדה טובה של פיבולה ( עצם קטנה ) ללא איחוי מלא של השבר. במידה ואין לך כאבים או הגבלה בתפקוד - מדובר בריפוי מלא. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול