מכה בעקב כף הרגל שהלכתי יחף

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

13/07/2022 | 22:18 | מאת: עופר

היי לפני כשבועיים הלכתי יחף בדשא של בריכה , הרגשתי מכה בכף רגל שמאל ,לא יודע ממה המכה , כנראה מאבן . התחילו לי כאבים בכף הרגל/דורבן שהקרינו לרגל בעוצמה די גבוהה, מאז הכאבים פחתו מאד אבל עדין קיימים. מה אני אמור לעשות ? יש לציין שאני רץ באופן קבוע. אני תוהה אם האיסור כבר היה רגיש מלפני בגלל שאני רץ , כי לא זכור לי שהמכה הייתה כזאת עוצמתית ביחס לכאבים .

שלום עופר! אני ממליץ לך להימנע מריצה וכלל מהפעלה מאומצת של הרגל למשך 5-7 ימים. במידה והכאבים יימשכו - יש לפנות לבדיקת אורטופד בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול