שבר בקרסול - שבר פטישון לטרלי webwr a

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/07/2022 | 20:41 | מאת: חסוי

שלום, לפני שבוע שברתי את הקרסול שבר פטישון לטרלי webwr a שמו לי גבס בחלק האחורי של הרגל מהברך עד האצבעות. ביומיים האחרונים אני מרגישה תחושת לחץ, אי נעימות וכאב בעקב ומאחורי הרגל. האם זה תקין?

שלום רב! אני ממליץ לך להיבדק ללא דיחוי ע"י אורטופד, ייתכן וקיים לחץ של סד גבס. אולי יש מקום להחלפתו. בברכה

07/07/2022 | 14:45 | מאת: חסוי

אתמול הייתי בביקורת ואמרתי שאני מרגישה לחץ הרופא אמר שלא להילחץ וזה קורה כי הרגל נפוחה. בלילה כבר החמיר והלכתי למיון שם אמרו לי שהם לא חושבים שיש לחץ על המקום )לא עשו לי צילום( והכאב שאני מרגישה הוא בגלל השבר )קצת מוזר ששבוע לא הרגשתי כאב ופתאום כאב חד מאוד ודווקא שהרגל מורמת( נתנו לי משכך כאבים זלדיאר ושיחררו אותי

מנהלי פורום כף רגל וקרסול