שבר בראשי מסרקים 4+5

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/07/2022 | 02:42 | מאת: שחף

היי דוקטור! אובחן לי לפני חודש בדיוק שבר בראשי מסרק 4-5 , זומנתי היום לבדיקה ביקורת אצל אורטופד ונאמר לי שיש איחוי שמתקדם טוב וכעת עוד 4-6 שבועות צריכה לחזור שוב לביקורת ובנתיים לדרוך על הרגל כמה שאלות ליי אליך: 1. לא עדיף לבקש לחזור לביקורת עוד שבועיים לפחות בגלל ש4 שבועות זה מוקדם מידיי בשביל לראות איחוי ולא לחכות עוד חודש ? כי יכול להיות שהשבר יהיה כבר באיחוי ולא נדע 2. הגיוני שלא אדרוך עדיין על הרגל? מרגישה שזה מוקדם מידיי 4 שבועות ועדיין יש כאבים ולא יודעת אם להחליט בעצמי שלא לדרוך לפחות עוד שבועיים תודה!!

שלום שחף! במידה ואת מרגישה כאב משמעותי בדריכה עדיין ניתן להמשיך להימנע מדריכה לעוד כשבועיים ( סך 6 שבועות מהשבר ) בכל מקרה אני ממליץ לך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול