כאב חזק בכף רגל .קשה לדרוך

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/07/2022 | 12:20 | מאת: אנפור

כאב חזק בכף רגל. ביקור אצל אורטופד נקבע דורבן. המליץ על מדרסים. הכאב ממש חזק קשה לי לדרוך. הרופא לא המליץ על צילום, טיפול תרופתי(נגד כאבים, או ארקוקסיה למשל) רק מדרסים. האם זה הטיפול האולטימטיבי בכאלה כאבים? רק מדרסים? כדאי חוו'ד נוספת? מאוד סובלת. )בת 50) תודה על הכוונה מציגך.

שלום רב! אני ממליץ לך להגיע לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול לצורך איבחון מדוייק והתאמת טיפול נאות. ניתן להוסיף פיזיותרפיה, לבצע זרקת סטרואידים מקומית, בנוסף קיימים טיפולים אחרים עד כדי ניתוח זעיר פולשני. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול