שבר מסרק כף הרגל MT5 ללא תזוזה בחלק שקרוב למפרק במרכז הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

26/06/2022 | 12:55 | מאת: אורן

שלום שלום אני בן 48 שנוהג לרוץ חמש פעמים בשבוע, כתוצאה מנפילה שבר בכף רגל שמאל ב MT5 , בחדר מיון גובסתי באמצעות סד ונאסר עלי לדרוך על הרגל, שאלתי 1. האם גבס הוא חובה לצורך החלמה או אפשר להסתפק תחשובת אלסטית ומניעת הפעלת משקל על הרגל? 2. מתי יהיה אפשר לעבור למגף מסוג AIRCAST ? תודה על תשובתך אורן

שלום אורן! קודם כל aircast לא רלוונטי לשבר הנ"ל. בחלק מהמקרים יש מקום לגיבוס או שימוש במגף שברים. במקרים מסויימים ניתן להסתפק בחבישה אלסטית. ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול לצורך הערכה והתאמת טיפול נאות. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול