כאב בכף רגל מכה יבשה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

21/06/2022 | 10:50 | מאת: הילה

שלום ד״ר בת 30 קיבלתי מכה בצד כף הרגל הימנית בעצם . המכה הייתה שדפקתי את הרגל בשולחן או במיטה. אני אפילו לא זוכרת חחח המכה קרתה לפני כשבועיים. בימים הראשונים במקום כאב בדריכה בנגיעה היה קצת אדום אך לא מעבר.לא כאב משמעותי אבל מציק. הכאב השתפר ואפילו עבר. ומאתמול חזר. המקום פחות כואב בנגיעה ואין איזה סימן משמעותי ניכר לעין ברגל מה שכן שמתי לב שהכאב חזר אחרי שאתמול הלכתי לא מעט ברגל עם כפכף שכנראה לא התאים לי. האם יתכן שזאת הסיבה שעוררה את הכאב? או שאולי אני מפספסת פה שבר? כי כן הייתה רגיעה עם הכאב כמה ימים . אודה לחוות דעתך

שלום הילה! אני ממליץ לך לפנות לאורטופד לצורך בדיקת כף הרגל ולהימנע מהליכה מרובה ושימוש בכפכף. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול