עצמות שהתרסקו בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

19/06/2022 | 17:27 | מאת: שלום

שלום וברכה על בני בן השנה וחצי נםל שולחן קטן אבל כבד על כף הרגל וכתוצאה מכך נשברו / נתרסקו 4 עצמות של רגל שמאל ממש באמצע כף הרגל. לאחר כמה שעות הרגל גובסה. רציתי לשאול: 1. האם עצמות שהתרסקו חוזרים למצבם השלם כמו שהיו מקודם? 2. הבן במצב רוח טוב ומצידו לקום וללכת אך האם זה טוב לריפוי שלו שיזחל על הברכים על שש ושינסה לעמוד על הרגל? 3. מהו התהליך ההחלמה שנדרש לאחר מה שעבר? תודה רבה על התשובות. (נמצאים בחו"ל ולכן לא כל כך קל לקבל חוות דעת מקצועית)

שלום רב! בד"כ איחוי השברים הוא מלא והילד מחלים לחלוטין. כדאי בשלב ראשוני להגביל דריכה , אך עם לילד לא כואב לדרוך והוא מהלך עם גבס זה סימן טוב, צריך רק להיזהר שלא ייפול שוב. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול