ייעוץ לאחר שבר בזרת ברגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/06/2022 | 20:33 | מאת: שני

שלום, יום שני שעבר שברתי את הזרת ברגל שמאל ובמיון עשו לי קיבוע לרגל הקרובה והמליצו על נעל דרקו עם עקב. היום הייתה ביקורת אצל אורטופד+ צילום ונראה שהשבר מתאחה. שכחתי לשאול ואשמח לתשובה שלך- האם רוב היום ההמלצה שהרגל לא תהיה בנעל ובמצב מנוחה או שעדיף כן להשאיר אותה בנעל? וגם האם אתה ממליץ נעל דרקו שטוחה? כי זה מתחיל להכאיב ההליכה רק על העקב. תודה מראש

שלום שני! בד"כ מספיק רק להוריד את עומס ההליכות. ניתן גם להיעזר בנעל DARCO לתקופה ראשונית ( 7-10 ימים ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול