המלצה לניתוח קיבוע קרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

14/06/2022 | 21:48 | מאת: מזור

לאחר תאונה מ 2017, ריסוק קרסול, לאחר שנים של כאבים וצליעה הומלץ על ניתוח קיבוע קרסול. האם הניתוח גורם לצליעה? האם אוכל להעביר הילוכים באופנוע? האם אוכל ללכת ללא מקל הליכה?

שלום מזור! לאחר ניתוח קיבוע קרסול ניתן בד"כ ללכת ללא צליעה וללא מקל. לגבי אופנוע - ככל הנראה תוכל להמשיך לרכב. בברכה

23/07/2022 | 13:50 | מאת: משה

הי ממליץ. עברתי ב 91׳ תקופת ׳הברגים העבים׳.. אמנם החלמה איטית על קביים כמעט שנה עם אפס דריכה ,לפחות אצלי, גם שמקובע לומדים ללכת כמעט ללא צליעה ..ו משתפר עם הזמן.. אפס כאבים..היום משחק פינגפונג התקפי;) (בן53). . אין לרוץ! אגב הומלץ לי TAR החלפת קרסול ימין לפני 15שנה ופתרתי בסוף את כאביי ה ארטרטיס וסינובטיס באמצעות תזונה ללא בשר כבר 4 שנים ותזונת קינגסטון קשוחה תקופה של כמה חודשים קודם

23/07/2022 | 13:54 | מאת: משה

מזור. רק מניוטראל לראשון יהיה נוח;) יהיה מאד לא נוח לעבוד עם ההילוכים בשמאל אם הקיבוע בשמאל (כמו שאצלי) ניסיתי והרבה עבודה עם מפרק ירך כדי להרים את כל הרגל לתפעול ידית ההילוך למעלה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול