פצע ווירלי בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

20/03/2010 | 23:38 | מאת: תמי

לבתי התחיל יבלת וויראלית בקיץ. רופא העור טיפל בחנקן- זה רק הגדיל והעמיק את הפצע. הפדיאטר טפל בתחבושות עם חומצה סלסילית- זה גם הגדיל והעמיק את הפצע. הכירוג לאחר תקופת המתנה [לריפוי הכוויות שנוצרו] ניתח לפני כחודש וחצי. לפני כשבוע הוציאו את התפרים. הפצע פתוח גדול [סמ"ר] כואב ומפריש נוזלים לא מוגלתיים. הילדה [13] לא הולכת כבר מעל חצי שנה. האם שייך לטפל בריפוי על ידי תא לחץ. או תחבושות מיוחדות העוזר לריפוי פצעים.

תמי שלום, נשמע שהבעייה של בתך אינה היבלת עוד כי אם הפצע. עלייך לפנות לרופא המטפל בפצעים כרוניים על מנת לטפל . לא נכון מבחינתי לתת עצות בלי לראות את הרגל ואת בתך כמובן. פני למרפאת כף רגל באזור מגורייך. לשאלתך אני לא חושב שבתך מועמדת לתא לחץ בהנחה שהיא בריאה וללא הפרעות בזרימת דם. יש מקום לטיפול בכל אותן תחבושות מיוחדות המכילות חומרים סופחי נוזלים והבן יוני כסף. אך זכרי אין עצות אלו תחליף לבדיקת רופא

מנהלי פורום כף רגל וקרסול