כאבים חזקים בגב רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

31/05/2022 | 02:44 | מאת: מוטי

שלום לפני כמה שנים נפלתי באוטובוס לאחור בעקבות עצירה פתאומית קיבלתי מכות בכמה מקומות, בגב, ובידיים. באותו יום עשיתי צילום שלא הראה נזק מעבר לכאב שחלף. אחרי תקופה קצרה התחלתי לסבול מכאב ברגל שמאל מאחורי העקב בצד ימין. (אני מצטער שאני יכול לכתוב מיקום מדויק כי אני יודע איך לקרוא לאיזור הכאב) הכאבים תקופים לעתים במהלך היום ללא כל פעילות מיוחדת, יכול להיות אחרי הליכה, ויכול גם בזמן שאני יושב במשרד. הבעיה הקשה היא בלילה, שאז תוקפים כאבים עזים שאני יכול להירדם, וחוץ מלדפוק עם הרגל אין לי הרבה מה לעשות. עשיתי צילום, וגם US שלא הראו דבר. גם טיפולי פיזיותרפיה מקומיים, דיקור סיני, רפלקסולוגיה שוב ושוב, לא עזרו להפחתת הכאב. לפני כשנה המליצו לי על מדרסי הופוסתרפיה, ואני הולך מספר שעות עם המדרסים, שאולי עזרו למנוע כאבים במהלך היום, אבל הכאבים בלילה ממשיכים להגיע ואני אובד עצות. ראיתי שיש בדיקת עצבים בשם EMG אולי צילום MRI אשמח בכל עצה שיכולה להקל על הכאבים, אפשר לומר שאני די מיואש מהמצב. תודה גדולה.

שלום מוטי! ממליץ לך קודם כל לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול לצורך בדיקה מקיפה והחלטה על אפן המשך הבירור. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול