כאבים עזים בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

29/05/2022 | 16:59 | מאת: דני

שלום וברכה אתמול באופן פתאומי לגמרי צמח כאב חזק בכף רגל שמאל, שנמתח מהצד של הכף וכמעט עד לקרסול. היום הכאב החריף משמעותית ואיני מסוגל לדרוך על כך הרגל מרוב כאבים, שלא לדבר על יציאה החוצה. לכן כל התפקוד שלי הושבת. האם זו בעיה רפואית ידועה- ומה הסיבות לה? כמה זמן לוקח לבעיה כזו להחלים? בכוונתי לפנות לרופא משפחה שלי אם זה לא יחלוף תוך כמה ימים אך אשמח בינתיים לכל מידע אפשרי שאפשר לספק בפורום זה.

שלום דני! ממליץ לך לפנות ללא דיחוי למוקד רפואה דחופה ( מוקד אורטופדי ) או לפנות למיון. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול