שבר מסרק 5 לקראת טיסה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

28/05/2022 | 04:40 | מאת: עידן

היי לפני כארבעה ימים, שברתי את מסרק 5 וגובסתי. במכתב השחרור מהאורתופד מהרפואה הדחופה רשום: שבר שאפט מסרק 5 ללא תזוזה. מותרת דריכה עם נעל דרקו. בעוד כשלושה שבועות אני אמור לטוס לאירוע משפחתי בחו"ל. האם יש אפשרות להוריד את הגבס לפני הטיסה ולעבור למשהו אלטרנטיבי כדי שלא אצטרך לסבול שם את העול של הגבס? תודה רבה

שלום עידן! לפי מכתב שחרור שלך אתה לא זקוק לגבס ויכול לדרוך עם נעל DARCO ( נעל מיוחדת ) ממליץ לך לפנות טרם הטיסה לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול להתאמת המשך טיפול מיטבי. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול