עזרה בפענוח תוצאות של אולטרסאונד כף רגל וקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

26/05/2022 | 11:06 | מאת: דוד ממסטולוב

שלום ותודה מראש, חזרו תוצאות אולטרסאונד ואורתופד מטפל זמין רק באמצע שבוע הבא. להלן התוצאות: כף רגל: הדגמה תקינה של הגידים המכופפים והמיישרים. פסיה פלנטרית המשכית שומרת על עובי ואקוגניות תקינים.לא נצפו גושים לאורכה. קרסול: טיבאליס פוסטריור הודגם אי סדירות קלה ומעט נוזל סביבו. Fhl אי סדירות קלה הודגם מעט נוזל סביבו גיד אכילס בעובי תקין, אינסרציה לקלקניאוס- מספר מוקדים גרמיים עד אורך מקסימליה של 0.6 ס"מ מחשידים לדורבן. אודה להסבר ... ומה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב בינתיים ? מה הטיפול המונע כיום ?

שלום דוד! ממצאים של אולטרסאונד מצביעים על דלקת בגידים בקרסול כולל גיד אקילס ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול