שבר משלש בקרסול ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

16/05/2022 | 00:06 | מאת: חיה

שלום וברכה, לפני 10 חודשים שברתי את הקרסול עברתי ניתוח לקיבוע עם פלטות וברגים.לא עברתי ניתוח להוצאת הבורג הסינדוסמוטי. לאחרונה יש לי כאבים חזקים בהליכה,הבורג בולט מעט מעל פני העור,ובאזור של הבליטה כואב.שאלתי האם הוצאת המתכות תפסיק את הכאבים או שזה לא קשור.והאם הבורג יכול לבלוט בהמשך יותר ויותר,ומה הסיכונים בניתוח. תודה רבה מראש.

שלום חיה! במידה וקיימת בליטת בורג והפרעה לתפקוד - יש לשקול הוצאתו בברכה

17/05/2022 | 09:48 | מאת: חיה

תודה רבה ד"ר

מנהלי פורום כף רגל וקרסול