שלושה שברים במסרק רגל ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

13/05/2022 | 14:20 | מאת: שהם

אובחני עם שלושה שברים קטנים במסרק הרגל. בבי"ח שמו לי גבס והרופא האורתופד כתב (ואמר) שמבחינתו, אני יכול כבר מיידית לרכוש נעל דרקו ולהוריד את הגבס. כך עשיתי. בנעל הדרקו אני מבין שזה בעצם נותן תמיכה לתחתית הרגל.. לא מונע תזוזת האצבעות למעלה. האם אני צריך לישון עם הנעל? (כמו גבס?)? האם מומלץ להשתמש בקביים בנוסף? תודה רבה

שלום שהם! כעיקרון לא ישנים עם נעל דרקו , לגבי צורך בקביים - חשוב להבין האם הומלץ לך דריכה כפי היכולת או דריכה חלקית ? בכל מקרה יש מקום להתייעץ עם אורטופד כף רגל וקרסול לגבי המשך הטיפול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול