כאב קרסול-הסבר ראשוני

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

08/05/2022 | 15:51 | מאת: אריה

היצרות קלה, מוקדים מסויידים זעירים וציסטות תת-כונדרליות זעירות בכיפת הטלוס בשוליים האחוריים של המפרק הטיביו-טלרי. פרט לכך המרווח המפרקי הטיביו-טלרי שמור, ללא אוסטאופיטים בהיקף. ללא שינוי שחיקתי מתקדם במפרק הטיביו-טלרי. שינוי שחיקתי כללי קל במפרק הטיביו-טלרי השמאלי בשוליים האחוריים.

08/05/2022 | 18:32 | מאת: אריה

סתיידויות מתחת לפטישון המדיאלי,

שלום אריה! הממצאים מדיעים על תהליך שחיקתי במפרק בין טיביה לטלוס ( מפרק הקרסול ) ישנם טיפולים רבים שניתן להתאים במצבך. ממליץ לך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול בברכה

09/05/2022 | 09:39 | מאת: אריה

תודה לך נכון להיום תנועת הקרסול מובלת לא יכול להזיז את הכף רגל לצדדים ובקושי למעלה או למטה האם יש קשר?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול